Veikkaus Keno

Veikkaus, joka on suosittu kotimainen peliyhtiö, järjestää Keno-pelejä joka päivä. Keno on suomalaisten toiseksi suosituin peli ja siinä järjestetään kolme eri arvontaa: päivällä, illalla ja myöhään illalla. Veikkaus Keno arvontojen tulokset tulevat ulos heti arvontojen jälkeen, joten peliä on helppo pelata ja seurata. Pelin helppous varmasti viehättääkin ihmisiä, ja siksi Keno on niin suosittu myös meidän suomalaisten keskuudessa. Kenon tulokset voit katsoa netistä helposti sillä niitä julkaistaan monella sivulla. Sivuiltamme voit lukea lisää Kenosta ja voitonjaosta, ja tutustua peliin, jotta voit aloittaa sen pelaamisen, vaikka heti.

Veikkaus Keno on peli, jossa tavoitteena on veikata arvotut numerot oikein erittäin simppelillä periaatteella. Veikkauksen kenossa pelaaja valitsee numerot 70 numeron kenoruudukosta. Pelissä pelaaja valitsee kahdesta kymmeneen numeroa kenoruudukosta, ja lisäksi kenotason 2-10. Arvonta suoritetaan perinteisesti 20 numerolla. Mitä enemmän oikeita numeroita pelaaja saa kenoriviinsä, sitä enemmän pelaaja voittaa. Voiton suuruus määräytyy panostason ja kenotason perusteella. Veikkauksella panostasoja on 50 sentin välein kymmeneen euroon asti. Mitä suurempi taso ja panos pelissä on, sen suurempia voittoja pelaaja voi voittaa. Päävoitto on mahdollinen, jos saa kaikki kymmenen kenonumeroa oikein kenorivissään.

Veikkaus keno

Veikkaus Keno on sopivan helppo ja jännittävä peli kaikille

Veikkaus keno voittoja on helppo tarkistaa kertoimien avulla. Keno voitonjako perustuu pelaajan valitsemien numeroiden määrään kenoruudukosta ja mitä kenotasoa pelaaja pelaa. Mitä korkeampi on pelaajan kenotaso, sen paremmat ovat myös voitot ja voittoluokat. Pelaaja voi pelata hajarivejä yhdestä neljään kappaletta, tai sitten pelata täyskenon, jossa on 9 riviä. Pelaaja voi myös samalla päättää, pelaako samalla kenorivillä yhdestä seitsemään kierrosta, 14 kierrosta vai niin sanotun ikipelin. Keno voittoluokat ja kertoimet kenotasojen mukaisesti riippuvat siitä, kuinka monta numeroa on valittu peliin ja kuinka monta numeroa pelaajan rivissä on oikein.

Veikkaus keno

Kenon jännittävyys viehättää, ja Veikkaus keno onkin ollut meitä suomalaisia ilahduttamassa jo melkein kaksikymmentä vuotta. Koska pelissä on helppo päästä alkuun, voi sen aloittaa melkein kuka tahansa. Alkuun pääsee todella pienilläkin panoksilla, joten meistä se sopii myös pelattavaksi ennen palkkapäivää. Peliä voi myös kokeilla mihin aikaan päivästä vaan. Sen mahdollistaa kolme kertaa päivässä suoritettava arvonta. Keno muistuttaa Loton lisäksi myös Bingoa, vaikka siinä onkin rauhallisempi tahti, kuin bingossa. Jännitys hiipii pelaajiin, seuratessa numeroiden arvontaa ja miettiessä tulevatko omat numerot valituksi. Pelaaja ei voi vaikuttaa pelin kulkuun sen jälkeen, kun numerot ja tasot on valittu. Tässä pelissä siis joudut turvautumaan vain onneen! Kuitenkin joskus on rentouttavaa antaa vain tuurin viedä ja unohtaa paineet, joita taitopeleissä usein on. Kenon kanssa voit jännittää ilman suurta stressiä, joko voitat tai et, ja kaikki on onnettaren taitavissa käsissä!

Keno pelissä pääset helposti alkuun

Veikkaus Keno on Veikkauksen peleistä toiseksi suosituin heti loton jälkeen. Se onkin hyvin samankaltainen peli kuin Lotto, joka on Veikkauksen suosituin peli, mutta Kenossa pelaajalla on enemmän mahdollisuuksia erilaisiin valintoihin käytössään. Joka päivä järjestettävä Keno arvonta on yksi iso syy Kenon suosioon, sillä arvonta tuo jännitystä päivään ja se on odotettu tapahtuma monelle pelaajalle. Arvontoja järjestetään joka päivä ja pääpalkinnot ovat isoja, joten mahdollisuuksia voittaa on paremmin kuin lotossa. Peliaika päättyy joka päivä klo 20 ja kenon tulokset julkaistaan heti arvonnan jälkeen.

Kaikista yksinkertaisimmassa muodossaan Kenon kulku on seuraavanlainen: 1. Pelaaja valitsee omat numeronsa kenoruudukosta. 2. Pelaaja valitsee kenotason kahden ja kymmenen numeron väliltä. 3. Pelaaja valitsee panoksen 0.50 euron ja 10 euron väliltä. 4. Numerot arvotaan kolmeen eri kellonaikaan: päiväarvonnassa kello 14:45, Ilta-arvonnassa kello 20:45, sekä Kenon myöhäisillan arvonnassa kello 22:45. 5. Pelaaja voi tarkistaa Veikkaus tulokset helposti netistä. Helppoa ja vaivatonta, alkuun pääsee pienelläkin summalla ja vähäisellä tiedolla pelistä. Sivustomme vinkeillä pääsee kuitenkin mainiosti alkuun ja pelaaja voi aloittaa jännittämisen ja mahdollisen voittamisen, vaikka heti.

Veikkaus keno

Keno on todella viihdyttävä

Koska Veikkaus Kenossa arvotaan numerot joka päivä, jaetaan kenossa myöskin paljon voittoja. Kenossa jaetaan viikossa noin miljoona voittoa, ja vuodessa lähes 60 miljoonaa kappaletta. Keno onkin siis erittäin voittorikas peli. Lotto on Veikkauksen toinen suosituimmista peleistä, sillä se on ollut toiminnassa pidempään kuin keno. Silti keno on saavuttanut aseman jo suomalaisten sydämessä. Jännittävyys on taattua kenoa pelatessa. Veikkaus Keno palautusprosentti on noin 55-60 % ja Suomessa suurimmat kenovoitot ovat olleet isoimmillaan noin kahden miljoonan euron arvoisia, siis huisin isoja! Viimeisin kenon miljoonavoitto pelistä tuli Suomeen vuonna 2017, kun espoolainen mies voitti kenon ilta-arvonnasta miljoonan. Kolme eri kellonaikaa osallistua, voit siis valita juuri sinulle sopivan ajan. Keno tulokset on helppo tarkistaa netistä, Veikkauksen sivuilta.

Kirjailijasta